google-site-verification=A-eIdFY7zLPHXzReb6NQ0Vo343f7kaFpPB5ehsp74II
how to create a site
Mobirise


NVDV

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) is de beroepsvereniging van de Nederlandse dermatologen, en dus geen patiëntenvereniging. De vereniging omvat ongeveer 480 dermatologen, alsmede ongeveer 190 artsen in opleiding tot dermatoloog. De doelstelling van de vereniging is de bevordering van de studie van huidziekten. Naast wetenschappelijke activiteiten en allerlei organisatorische aspecten zoals de belangenbehartiging van haar leden, heeft de NVDV ook een publiek doel, namelijk om mensen te informeren over het voorkomen van en de achtergronden achter huidaandoeningen.

Mobirise


DCOP

Het DcoP, Dutch college of Phlebology, is in 2011 opgericht vanuit de behoefte aan een platform om de belangen te behartigen van eenieder die zich bezighoudt met behandeling van veneuze pathologie in haar geheel en om de kwaliteit van de flebologische zorg in Nederland te bevorderen in de meest brede zin.

Mobirise


V&VN

V&VN is met 100.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Mobirise


WUWHS

FOUNDED IN 2000, WUWHS IS THE PREMIER WOUND CARE PROFESSIONAL ASSOCIATION AND REPRESENTS MORE THAN 90% OF ALL PRACTICING WOUND CARE SPECIALISTS IN THE WORLD. Our members are the wound care-related associations from every part of the world, more than 25.000 emailing contacts. The Association’s top priority is to raise and maintain the standard of the medical practice of wound care and improve its practice.

Mobirise


Urgo Foundation

The Urgo Corporate Foundation is a public interest non-profit-making body. Supported by a budget of at least €1 million for the first five years, the Foundation has set itself three major objectives:

• To support scientific research
• To contribute to health education and preventative health initiatives
• To award scientific prizes and grants in recognition of the work of health professionals, or to support and aid researchers and students in the start-up of new projects. 

Mobirise


BENU

BENU Direct is een full-service leverancier van medische hulpmiddelen en medische voeding. Onze ambitie is om zorgprofessionals te ontzorgen én de zorg dicht bij cliënten te brengen. Dat doen wij door slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te maken, in samenwerking met onze partners.

We richten ons op de zorg en medische artikelen die vergoed worden door de zorgverzekeringen. Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. Elke dag staan wij klaar om zorgprofessionals, mantelzorgers en consumenten te adviseren en te helpen aan de juiste medische hulpmiddelen. Gemak, zekerheid en aandacht staan centraal in onze service.

Mobirise


E-Medical

E-Medical Versluis is een groothandel in medische apparatuur en disposables.

Wij zijn voor de nederlandse markt dealer van gerenommeerde fabrikanten als Amedtec, Sonicaid, Huntleigh Diagnostic, Vitalitec,Nissei,Bitmos, Strässle, Suntech, Kallamed, Aspel, North East monoring en Edan

Onze aandachtgebieden zijn de nederlandse ziekenhuizen en privé-praktijken.

Mobirise


Varodem

Varodem, opgericht in 1965, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerenomeerde maatwerk specialist en is daarnaast leverancier van diverse verbandmiddelen die in relatie staan tot compressietherapie. De nadruk ligt hierbij op de individuele benadering van elke opdracht.

Mobirise


eMJe

eMJe is een dynamisch en innovatief bedrijf met grote kennis op het gebied van compressietherapie. Dit resulteert in een deskundig en ervaren team van consulenten die de therapeutische elastische kousen aanmeten en collega´s voor de planning en administratie. Een perfecte combinatie voor een optimale samenwerking. Hierbij speelt onze cliënt een belangrijke rol.

Mobirise


Ontplooi

Ontplooi verzorgt ondersteuning op diverse aandachtsgebieden, zoals:

• Cursussen en opleidingen gericht op de gezondheidszorg
• Klinische lessen en deskundigheidsbevordering voor zorgprofessionals
• Vaatdiagnostiek op locatie (enkel/teen-arm index metingen)
• Verpleegkundige zorg en begeleiding van patiënten en hun familie

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 104       
1012 SG Amsterdam

Contact

Email: info@gavoorcompressie.nl
Phone: +31 (0) 20 8546415